Dragi prieteni ,
In cei 18 ani de activitate ne-am axat pe :
- Educatie ecologica si protectia mediului ,
- Salvarea riurilor de agresiunea Hdrocentralelor in colaborare cu World Wild Fundation – Rominia
- Monitorizarea padurilor .
- Concursuri interactive de turism , orientare , alpinism la sala si la stinca si aplicarea unor elemente de supravietuire in spatial montan .
- Ecologie urbana si montana – Let’s Do It Romania , Ecologizarea Refugiilor alpine .
- Refacerea traselor de turism montan , reparatii de poduri si podete , intretinerea marcajelor pe versanti Nordici ai Muntilor Fagaras
- Deschiderea de trasee noi

Ca parte organizatorica am colaborat la invitatieia Prefecturi Judetului Brasov la modificarea legislatiei de profil :
- Legea Asociatiilor si Fundatiilor in curs de elaborare si abrogarea OG 26/2000
-Modificarea unor articole care vizeaza Asociatiile non profit in Codul Fiscal.
In activitatea noastra am incercat sa promovam Tara Fagarasului prin participarea la concursuri nationale de turism montan , locul IV in anul 2013 si Locul I si II lunioare I , la etapa Nationala de alpinism la stinca si Locul I si Cupa “ Rasnov Adventure ” - Etapa de Campionat National de turism montan.
- !2 editii ale Cupei Transmont pentru copii si juniori .
- Trei editii ale “ Semimaratonului Tari Fagarasului “-
- O editie a Cupei Transmont la Buldering – Escalada la sala .

Toate aceste activitati le-am realizat in ultimi patru ani cu ajutorul unor oameni minunati , a dumneavoastra contribuabili fagaraseni si din alte zone ale tari .

CE PUTETI FACE

. Dumneavoastra, ca platitor de impozite, puteti sa decideti ce sa faca statul cu o parte din impozitul pe 2017 care vi s-a luat pe salariu sau pe alte cateva tipuri de venituri Astfel, conform prevederilor actualului Cod Fiscal (Art. 79, 82 alin.(6), 102 alin.(1) si 123 alin.(2)-(5) din Legea 227 / 2015 . puteti directiona 2% din impozit spre organizatia noastra . NU VA COSTA NIMIC , pentru ca dumneavoastra decideti utilizarea banilor pe care statul oricum
deja vi i-a luat sau urmeaza sa ii ia.
Puteti face ca acesti bani sa fie virati de stat in contul Clubului de Turism si Ecologie Transmont Fagaras, pentru desfasurarea unor proiecte de interes / utilitate publica in mod mai eficient si benefic societati din Tara Fagarasului.

CUM PUTETI FACE PRACTIC ACEST LUCRU?

Daca ati avut venituri din salarii sau indemnizatii pentru functii de conducere, sau pensii impozabile, sau ati fost PFA cu norma de venit, completati formularul 230 si faceti ca el sa ajunga pana la 25 mai 2018 la Administratia financiara la care sunteti arondati , prin depunere la ghiseu sau trimitere prin posta ca scrisoare recomandata cu confirmare de primire, sau transmitere electronic completand formularul online prin softul oferit de ANAF prin "Spatiul Virtual Privat" (SPV),formularul 230 "Cerere privind destinatia sumei reprezentand pana la 2% din impozitul anual pe veniturile din salarii si din pensii".
Daca in 2017 ati activat ca PFA sau intr-o profesie liberala sau ati avut venituri din chirii, drepturi de autor, vanzari de actiuni sau alte activitati si deci trebuie sa depuneti la Finante formularul 200 "Declaratie privind veniturile realizate din Romania", completati in acesta si cap.III pct. 2).
Ca sa va venim in ajutor ,putem sa sringem noi aceste declaratii si sa le depunem la ANAF , la Sediul asociatiei CLUBUL DE TURISN SI ECOLOGIE TRANSMONT FAGARAS din FAGARAS , str. REPUBLICI NR . 6 – fostul SANEPID.
Adresa de unde puteti descarca formularul complectat cu datele asociatiei estei sectiunea https://www.transmont.ro/2lasuta.php a site-ului http://www.transmont.ro/
Va multumeste :
Consiliul Director :
Nicolae Mercurean – Presedinte
Gabriela Polmolea - Vicepresedinte
Viorica Popa – Secretar .
Csutak Zoltan Petru – membru In Consiliol Director .
Diana Chiriloiu – membru in Cosiliul Ditector
Daria Lascu – Membru in Consiliul Director
Vlad Alexandru Mateiu – Supleant .
Miruna Lungoci – Supleant.
Cristina Joanta – Economist
Florin Joanta – Cenzor .

Daca vreti sa aflati mai multe detalii contacti-ne

Descarca Formularul
Concursul de Aventura Cheile Rasnoavei Editia a II-a
Cheile Rasnoavei Evenimente
ProAlpin
Primaria Fagaras
Carpati
Alpinet
Opaitul Rodnei
Focul Viu